De gevaren van fluoride

Tandpasta houder

 

Naar verluidt heeft 65% van de volwassenen en 30% van de kinderen last van tandbederf. Eén op de drie sterfgevallen in de Verenigde Staten is te wijten aan tandbederf per jaar. Dit komt neer op een verlies van 50 miljoen dollar aan medische kosten en 3 miljard dollar aan gederfde inkomsten per jaar. Het gebruik van fluoride, een chemische stof die in water zit, is het antwoord. Het is geen wonder dat de wereld de meest crapiest mens ooit is – letterlijk en figuurlijk. Mensen die fluoride tandpasta gebruiken verzetten zich tegen de ziektekiemtheorie door tandbederf tegen te gaan. Fluoride helpt de tanden schoon te houden en fluorhoudende tandpasta is tegenwoordig op de markt. Helaas zijn de gevaren van fluoride nog niet in de medische wereld en bij het publiek ter sprake gekomen. Dat komt omdat het niet overal verkrijgbaar is en erg duur kan zijn. Dus, wie heeft de fluoride tandpasta houder dan?

Zelfs als u het zich niet kunt veroorloven, kunt u het fluoridetandpasta-poeder in uw favoriete rookwarenwinkel krijgen. Er zijn ook winkels die tandpreparaten zoals tandpasta, tandpasta en flosdraad verkopen. Misschien vindt u ook dat Whole Foods en Cost Buy hebben een aantal goede verkoop op naam merk items, zoals tandarts kwaliteit Beatrix nieten tandpasta. Pounters, Family Dollar, en Walmart zijn ook een goede invloed. Dollar stores hebben de neiging de gewone winkelartikelen aan te bieden die de klant niet aantrekken, zoals kruidenierswaren en tandenproducten. Walmart is ’s werelds grootste winkel voor scheepsbenodigdheden. Rokers opgelet! Houd uw pakje sigaretten van $1,00 bij de kassa en bewaar uw tandpasta en uw tandenborstel bij de kassa. Als u vaker van kassa wisselt, bespaart u op de lange termijn geld.

In een aantal staten is het legaal om magnaiciden over de toonbank te verkopen. Ter verduidelijking: u mag niet roken in uw eigen huis of auto en verkoop over de toonbank is niet legaal. Als u naar buiten gaat om een pakje sigaretten te kopen en ze mee naar binnen te nemen, kunt u door de sigarettenfabrikanten voor het gerecht worden gedaagd of zelfs als landloper worden bestempeld. Het is beter om in je eigen tijd te roken. Het is ook veel socialer om in je eigen tijd een sigaret te roken dan in het gezelschap van vrienden. Als je overweegt een pakje sigaretten te kopen en je kunt het niet krijgen omdat de plaats waar je woont een tabakswinkel aan de overkant heeft, denk er dan niet over na. Neem je tijd, praat met je familie, ga naar de klas en haal goede cijfers zodat je geld kunt krijgen om meer sigaretten te kopen.

Als u het gevoel hebt dat u bent opgelicht, aarzel dan niet om het telefoonnummer in de winkel te bellen. De persoon die opneemt is misschien niet op de juiste plaats. Bel ze op en kom er achter dat ze niet roken. Je kunt ook proberen te roken bij Starbucks, waar mensen die roken net zo welkom zijn als rokers die het echte spul roken. Waarom niet? Starbucks verdient het tenslotte om klanten te bedienen die lichte sigaretten willen. Je kunt zelfs aan de andere tafels in de Starbucks gaan zitten. Als je echter een sigaar koestert of een biertje drinkt, intimideer je de verkeerde persoon. Nee, serieus – doe het gewoon niet. Wacht tot je buiten gehoorsafstand bent voordat je iemand aan je voorstelt.

Dus, als je toevallig een vaste klant bent bij een sigarenwinkel in de buurt en ze bieden je een aantal sigaren aan, moet je ze vertellen dat je de sigaar waardeert en dat je hem graag zou roken, dat is waarom ze je de sigaren gratis geven. Maar, dat is het moeilijke deel. Aangezien deze plaatsen steeds succesvoller worden, zult u merken dat ze sigaren maken speciaal voor degenen die graag roken. Ze hebben tabakken onderzocht en maken sigaren naar de smaak van de mensen. Ergens betwijfel ik echter of ze een perfecte sigaar maken. Maar omdat veel mensen sigaren lekker vinden, hebben ze een complex mengsel samengesteld dat thee, kokos, middenklasse en basisoliën bevat. Het is een sigaar waar liefhebbers dol op zijn. Maar aangezien veel mensen de sigaar lekker vinden, in de woorden van één additief, kan ik moeilijk kritiek hebben op het product. Als je van sigaren houdt, zou je ze overal kopen. Immers, dat is wat ze zeggen. “Een kleine sigaar, zal het leven doden.”