elektrische flexie pilates pilates

EMS training

 

 

 

De spieren krijgen een elektrische impuls wanneer de spieren worden klaargemaakt voor contractie. Deze contractie, die soms een “vroege contractie” wordt genoemd, vindt in feite plaats bij afwezigheid van andere stimulansen, zoals lopen of ademhalen, die dezelfde overgebrachte contractie zouden veroorzaken. whisker Het pollen van de spieren, of ” polled ” , geeft u een nauwkeurig beeld van hoe snel u bezig bent met de gewenste activiteit en hoe snel deze optreedt .

Hoe Ontwikkelen Bewegingen?) Hoe Ontwikkelen Bewegingen Zich? Bewegingen zijn afhankelijk van de kracht van spiervezels en van de coördinatie van het zenuwstelsel en de hersenen. Het verschil tussen sportspecifieke en algemene conditionering is gebaseerd op welke fysieke activiteit je kiest om je voor te bereiden op de wedstrijd. Als u zich op de wedstrijd voorbereidt door deel te nemen aan een typische cardiovasculaire oefening, zoals joggen of zwemmen, wordt uw lichaamssamenstelling veranderd en zult u zich al na enkele minuten van een dergelijke oefening moe voelen. Als u uw spieren traint door gewichten te heffen of aan aerobics te doen, kunt u later na de EMS training last krijgen van spierpijn.

Bij een meer sportspecifieke voorbereiding worden de spieren gebruikt voor specifieke acties of bewegingen. U zou bijvoorbeeld uw beenspieren kunnen aanspannen in een kniebuiging, uw arm bij uw heup kunnen brengen en de belasting/het knijpvermogen langs uw biceps kunnen voelen. Die specifieke oefening bereidt u echter voor op de beperkingen/het uitoefenen van weerstand op de pees van een van uw ellebogen. Probeer in plaats daarvan te hurken, beencurls uit te voeren of een aantal pushups te doen. Aangezien u uw beenspieren bij deze routine betrekt, zult u de samentrekking, de rek en het buigen in de handeling zelf voelen.

In het algemeen is dit veel nuttiger en doeltreffender om het gewenste doel te bereiken, aangezien het gebruik van al uw beschikbare spieren wordt gehandhaafd, overbelasting wordt vermeden en genezing wordt bevorderd.

Zal het helpen om mijn Memphis Grizzlies prestaties te verbeteren?

Kroger pilates voldoet aan de criteria voor een professioneel ontworpen, atleet-specifiek fitnessprogramma, waarbij de intensiteit wordt aangepast om het fitnessniveau sneller en veiliger te verbeteren dan gemiddeld gebruikelijk is. calorie-inname was statisch; we verhoogden of verminderden de oefentijd niet. Extra EMS trainingstijd werd gehandhaafd tot 150 minuten, waarna de EMS trainingstijd werd verminderd. Andere alleen toegevoegde stretching activiteiten, zoals het klaarleggen van hersendoekjes voor het heen en weer joggen, waren toegestaan gedurende deze periode.

lees meer: