Hoe kies je de juiste Vinyl Wrap

Leer reparatie auto

 

 

 

 

 

 

 

Of u nu kiest voor vinyl wrapping van uw auto, of een specifiek ontwerp op het voertuig wilt laten drukken, het is belangrijk om het hele voertuig te laten wrappen. De reden hiervoor is dat het volledig wrappen meer tijd in beslag neemt en meer inspanning vereist. De hele techniek brengt hogere kosten en meer expertise met zich mee.

Als u overweegt om car wraps te gebruiken, dan is dit wat u moet weten over het proces:

– Kies een ontwerp – het belangrijkste kenmerk van een individueel ontwerp. Met een gewoon vinyl ontwerp, moet je gewoon een kleur en een grootte van je ontwerp kiezen. Er zijn ook sommige ontwerpen die meer willekeurige kleuren aanbieden die echt creatief en modern zijn. U moet over het algemeen meer betalen om deze ontwerpen op het lichaam van uw auto te laten plaatsen.

– Kies het materiaal – het belangrijkste element van uw car wrapping zal het materiaal zijn. Het meest bestendige en duurzame materiaal zal worden aanbevolen. Meestal zijn de standaard materialen gebruikt door de bedrijven zoals vinyl voertuig wrapping, zijn kleverig vinyl, poly-gebaseerde vinyl materialen, en speciaal ontwikkelde poly-gebaseerde films. Al deze materialen zullen weerbestendig zijn tot 99%.

– extruder nodig – als u grafische ontwerpen maakt, hebt u een extruder nodig om het ontwerp uit te snijden. Het is ook mogelijk om een luchtdrukpistool te gebruiken om het ontwerp te extruderen.

– Certificatie – Elk ontwerp moet bepaalde certificaties ondergaan om de herverkoopwaarde te maximaliseren. Zo is bijvoorbeeld ultra violet bestendig vinyl wettelijk verplicht bij een optimaal DVD scherm. Ook het gebruik van beschermend laminaat is vereist. Dit maakt de ontwerpen af met extra beveiliging tegen beschadiging.

– Kanttekening – een kanttekening is eenDigitalai vinylsticker geschikt voor deserials. Het is voorzien van een UV-gevoelig materiaal, en een flexibele printtechnologie voor betere prestaties.

– embossing en wrijven – vinyl wikkelen wordt over het algemeen gebruikt voor grotere ontwerpen omdat het een efficiënte embossing mogelijk maakt. De motieven kunnen eenvoudig op de auto worden gespoten of gekleurd.

– gloss & gloss kit – deze vinyl wrapping kits worden sterk aanbevolen door de experts. Ze helpen de beste resultaten te bereiken tijdens het spuiten van de vinyl wrapping kit op de oppervlakken van het voertuig. De glans wordt meestal aangebracht met behulp van een spray-on blanke lak.

– Premium vinyl – een voordeel van vinyl wrapping is dat het ontwerp kan worden aangebracht met behulp van premium vinyl. De voordelen van het gebruik van glans bij vinyl wrapping zijn hoog. Glans wordt het best gebruikt voor voertuig wraps wanneer grotere ontwerpen moeten worden aangebracht.

– kant-en-klare vinylverpakkingskits – deze kits zijn daarentegen het moeilijkst aan te brengen. Ze zouden de hulp van een professional nodig hebben voordat u zich zeker kunt voelen over uw ontwerp. U kunt ze gebruiken voor elk voertuig. Premium vinyl is daarentegen veel gemakkelijker te gebruiken.

– Probeer het uit – je kunt ontwerpen op Normaal Vinyl uitproberen met de hulp van Expert. U kunt ook de look van uw auto testen op Premium Vinyl als u niet zeker weet welke designs goed zullen overkomen op het analoge vinyl. Het interieur van uw auto kan worden getest met verschillende andere vinyl materialen. Te mooi om waar te zijn!

Daarom, als u deskundige hulp voor uw vinyl het wrappen behoeften nodig hebt, is één van de beste manieren om uw auto of fiets te krijgen die met stunningcar wrapsprising uw bedrijf of organisatie wordt behandeld een Voertuig Grafisch Bedrijf te gebruiken. Het hebben van de hulp van een deskundige zal ervoor zorgen dat het eindresultaat kwaliteit uw verwachtingen overtreft en dat uw bedrijf of organisatie succesvol is in het aantrekken van grote zaken. U zult eindigen met een kwaliteit vinyl wrap toepassing die voldoet aan de behoeften van uw doelgroep en verbeterd op het origineel.

lees meer: