Ibiza Charm Necklace

Ibiza ketting

Wees een van de donkere lichtgevende Ibiza streetwears door een Ibiza ketting, armband of een tik te kopen. Al deze items worden geleverd met een prachtig gedetailleerde handgemaakte ketting, armband of een tik. Alle kralen en materialen die gebruikt zijn bij de creatie van onze Ibiza sieraden zijn strikt van natuurlijke vezels. Prachtige voorbeelden van handgemaakte Ibiza sieraden van Chelsie sling of tribal sling zijn elegant en werkelijk schitterend.

Ibiza sieraden heeft een grote verscheidenheid aan armbanden, kettingen en ringen verkrijgbaar in verschillende design, patroon en stijl. Natuurlijke vezels, kralen, steen, edelstenen en halfedelstenen worden in deze stukken gecombineerd met kralen om een geheel kunstwerk te vormen. Van kleine, zaadkraal, hartvormige of schedel kralen deze stukken spreken van de exquise stijl gevonden in Ibiza sieraden.

Sculptuur ze zijn gesneden in, ondersteund door sterke draad vaak in goud. Kralen worden ze gevuld met in coƶrdinatie met de kettinghanger diepere en grotere hanger of stenen hanger.

Ik heb mijn winkel gebouwd om een vrouw te laten zien hoe ze haar ideale look kan bereiken. Ik heb een aantal ideeƫn op een rijtje gezet die bij bijna ieders smaak passen. Ibiza charm ketting heeft een mooi, realistisch ontwerp. Aan de voorkant van de hanger prijkt een gouden of zilveren hanger. Dankzij de uitzonderlijke stijl van Chelsie sling, zal de Ibiza charm ketting de hanger op zijn plaats houden. Voor uw gemak wordt een handgemaakt houten doosje met een etiket, nummers en kleurkaarten meegeleverd.

De Ibiza bedel ketting is er in verschillende stijlen, kleuren, gouden of zilveren hangers en in een verscheidenheid van stijlen en maten. Ibiza bedel ketting is betaalbaar en stijlvol. Een waaier van stijl, kleuren en design worden gecombineerd tot een afgewerkt product. Mooie, kleurrijke armbanden van echte Italiaanse acrylvezels. Geweldig voor casual, formele of avondkleding. Dit zijn kettingen voor elke dag te dragen; Geweldig voor vakantie, verjaardagen, Valentijnsdag, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid.

Lees meer:

Ibiza ketting