Massagekussens

Massage artikelen

 

Probeer eens op een stoel te zitten met je voeten plat op de vloer. Ontspant het je? Als je wilt, kun je zelfs je tanden in je voetzolen wrijven. Kijk hoe ontspannen u zich voelt!

Natuurlijk moet je heel voorzichtig zijn met hete vloeistoffen en heet water. Wrijf niet over de rollers, anders rolt u steeds opnieuw. Hoe meer u rolt, hoe meer uw lichaam wordt belast.

Hier volgt enige informatie over verschillende soorten massage artikelen. Een massagekussen is iets dat een massagetherapeut gebruikt om op uw rug te leggen of te leggen. De kussens zijn er in verschillende maten, waterdicht, en gemakkelijk te verplaatsen van de ene plaats naar de andere.

U kunt uw eigen kussen kopen, of u kunt er een huren. Huren is veel goedkoper dan kopen, want het is het product van uw serviceafdeling. De serviceafdeling is opgezet met het idee om de klant zich ontspannen en comfortabel te laten voelen. Bedenk dat het uw taak is om het de klant naar de zin te maken, en niet andersom!

U kunt zelfs het gevoel hebben dat u uw cliënten verneukt, als u niet de juiste masseurs en de juiste apparatuur gebruikt. Onthoud dat het doel is om uw cliënten van pijn en ongemak te verlossen, niet om uzelf een goed gevoel te geven!

Als u een massagekussen huurt, kunt u zelfs eerst op uzelf oefenen. Door je tenen of je nek in het kussen te leggen, krijg je het gevoel van hoe het zou voelen om een massage te krijgen. Massagekussens zijn zacht, maar toch stevig aan de zolen.

Veel massagebeoefenaars rekenen $5.000 voor een kussen en soms $800 voor een uur gebruik. Dit is een goed bedrag als je bedenkt dat een goede therapeutische massage vele uren kan duren. Je zou een voedzame maaltijd kunnen nemen, maar als je je de maaltijd niet kunt veroorloven, blijf je zitten met pizza en ijs. Een massage kan een veel goedkopere manier zijn om te gaan. Stel je voor een uur door te brengen met een ervaren massage therapeut die luistert naar je lichaam en zorgt dat je ontspant.

Het is belangrijk om een legaal kussen aan te schaffen, of tenminste een waarop staat dat het legaal is. Er zijn sommige plaatsen die therapeutische massagestoelen niet als medische hulpmiddelen behandelen en dit kan zeer onaangenaam zijn.

Tot slot, zorg ervoor dat u koopt van een gerenommeerde fabrikant. Op deze manier kunt u zich niet branden. Er zijn veel bedrijven die therapeutische massagekussens fabriceren. Dit is echter niet altijd het geval. Als u zich houdt aan de bekende producenten zoals Dr. irrigators, of Plume, zult u in orde zijn. Ook werken veel massageopleidingen niet, tenzij je een grondige kennis hebt van de werking van een therapeutische massagestoel.

 

LEES MEER : 

Massage producten 

Rug massage apparaat