oe LED-lampen kiezen

Led bouwlamp

Al Saleh voegt stroom toe aan LED bouwlampen

Als we het hebben over het bouwen van een huis, begint elke stap met opmeten. De afmetingen van de kamers in het huis, de grootte, de breedte enz. en de verschillende meubels die nodig zijn om het huis te maken, worden allemaal samen berekend. De helderheid van deze lampen wordt ook berekend volgens de behoefte van het huis.

Bijvoorbeeld de kamers van het huis hebben goed licht nodig voor de dagelijkse routine, dus LED spaarlamp moet worden geïnstalleerd. Ook een ander gebruik van de LED-lampen is om de buitenverlichting volledig functioneel. Niet te vergeten, deze lampen kunnen eenvoudig worden bevestigd aan een aantal van de oppervlakken, zoals terras, paden.

LED lampen met een levensduur van 50.000 uur

De LED-verlichting is inderdaad nuttig voor alle soorten gebruikers. Het biedt een levensduur van 50.000 uur gelukkig waardoor ze zo goed als levenslang. In tegenstelling tot de andere verlichtingsbronnen, kunnen deze lampen de vervangingen gemakkelijk hebben. Dit is inderdaad een pluspunt van het feit dat er geen behoefte is om zelfs maar te denken van wanneer een lamp van LED moet worden veranderd.

LED-lampen dalen in kosten en afmetingen

Naarmate de tijd verstreek, is de LED voeding kleiner en lager geworden en zelfs de LED lampen van huizen zijn ook kleiner geworden in omvang. Dus de LED-lampen zoals vezel halogeen lampen en led-lampen zijn nu beschikbaar in de markt in verschillende maten en soorten. Er zijn verschillende soorten zoals de flash LED licht dat werkt om meer dan twee keer zo helderder in vergelijking met gloeilampen.

Er zijn led strip verlichtingsarmaturen voor moleculaire toepassingen, de LED-voeding functies voor LED-lampen in het huis.De LED-lampen voor de verlichting in kantoren zijn ook aan populariteit wint als de led-verlichting armaturen zijn ook beschikbaar volgens verschillende astudentures. Verschillende merken hebbenursion in het verstrekken van deze LED 2009 spullen op de markt.

Hoe kiest u LED-verlichting?

Nu is de vraag die zeker zou komen om de geest is hoe je de LED-verlichting te selecteren zonder dat het verwarrend? Er zijn veel dingen die men in gedachten moet houden terwijl het proberen om de LED-verlichting te kiezen. Er zijn in principe verschillende soorten van LED-lampen beschikbaar in de markt. Het verschil is in het gebied van output het bezit. Hier, als men kan vinden verschillende LED power lamp buizen beschikbaar, dus het is noodzakelijk om te zien wat is de beschikbare LED-lampen om de verlichting taak uit te voeren thuis.

LED-lampen Werken

De LED-lampen op de lijst zijn degenen die de hoge output en hoge gerichte verlichting met de mooiste kleurweergave te bieden.

Buizen (LED’s) bepalen hoe het licht wordt geprojecteerd en worden ook geleverd met de nodige verlichting. Buislampen verschillen aanzienlijk in de komende kenmerken. Sommige zijn interessant voor industrieel gebruik en andere minder, maar ze zijn allemaal goed voor mensen voor thuisgebruik.

Transisons of Vergelijking

LED-lampen voor thuisverlichting hebben voordelen zoals energiebesparing en milieubehoud. Als ze efficiënt worden gebruikt en geïnstalleerd, besparen LED lampen tot 50% energie terwijl ze 90% verlichting genereren. Het beste deel is dat de investering wordt terugverdiend binnen een paar weken na installatie. Gebleken is dat energiezuinige verlichting ongeveer 20% stroomverbruik in een woning bespaart.

Met de mogelijkheden om energie te besparen, kunnen huiseigenaren hun energierekeningen zeker omlaag brengen, zoals veel van onze vrienden hieronder. Het echte goede nieuws hier is dat ze geen gevaar voor u zijn.

 

lees meer