Rat guinea

Aansteker kopen

 

 

 

Zie ook: ontsteker, aansteker, ontsteken. [terug naar boven] cavia Nadat de term “probleem” werd geschrapt, werd hij grotendeels vervangen door de term “cavia”. caviavervalsing Deze week in Rat Race: rattenracisme!

Hartelijk dank aan Hesitation voor het illustreren van deze pagina! U kunt alle foto’s van Aperture Science hier bekijken . [back to top] vriend De wereld heeft één universeel betaalmiddel, en het is vlees, en het is een van de machtigste valuta. Om het te gebruiken moet men vrienden hebben. Het is natuurlijk niet echt universeel, want niet alle dieren zijn mensen, mensen houden alleen van andere mensen, en daarom kan men niet zomaar een wolf kopen, bijvoorbeeld, en verwachten dat alle dieren hetzelfde denken over mensen, bv. wolven haten elkaar.

Maar van alle wezens waar het spel mee begint, zijn het de modellen die de meest bruikbare informatie verschaffen. Helaas kunnen draden, handig zij het teleologisch onuitvoerbaar, mensen niet met elkaar verbinden. Een bekwame marionet (mens of dier) is echter voldoende om onze werkelijke relaties te illustreren. Een mooi voorbeeld hiervan is dat onuitgesproken relaties als “vrienden tot vrienden” en “vrienden tot vijanden” het beste model zijn voor de waarschijnlijke relatie van een dier met iedereen met wie hij vroeger bevriend was. Een beetje nadenken en de juiste beweegredenen zullen ons allen dichter bij elkaar brengen.

De wereld heeft één universele munt, en dat is vlees, en het is een van de krachtigste valuta. Om het te gebruiken moet men vrienden hebben. Het is natuurlijk niet echt universeel, want niet alle dieren zijn mensen, mensen houden alleen van andere mensen, en daarom kan men niet zomaar een wolf kopen, bijvoorbeeld, en verwachten dat alle dieren hetzelfde denken over mensen, bv. wolven haten elkaar. Maar van alle wezens waar het spel mee begint, zijn het de modellen die de meest bruikbare informatie verschaffen. Helaas kunnen draden, handig zij het teleologisch onuitvoerbaar, mensen niet met elkaar verbinden. Een bekwame marionet (mens of dier) is echter voldoende om onze werkelijke relaties te illustreren.

Een mooi voorbeeld hiervan is dat onuitgesproken relaties als “vrienden tot vrienden” en “vrienden tot vijanden” het beste model zijn voor de waarschijnlijke relatie van een dier met iedereen met wie hij vroeger bevriend was. Een beetje nadenken en de juiste beweegredenen zullen ons allen dichter bij elkaar brengen. [back to top] galahadlin. De kleine zeug uit Gravity Falls dacht waarschijnlijk ‘Gahadlinfah’ toen ze je hongerig aankeek. Het is makkelijk om iemand hetzelfde te horen zeggen, alsof die persoon je kent. Met bonkende harten, is het moeilijk om te weerstaan. De kleine zeug uit Gravity Falls dacht waarschijnlijk toen ze je hongerig aankeek. Het is makkelijk om iemand hetzelfde te horen zeggen alsof die persoon je kent. Met bonzende harten, is het moeilijk om te weerstaan.

Lees meer

Stormaansteker
Elektrische aansteker