Uw banden schoonmaken!

Auto poetsen Den Haag

De ergste nachtmerrie, je banden schoonmaken! Niet zo erg als het maar één band is, maar wat als het er meerdere zijn? En wat als je te ver gaat rijden. Er zijn bandendressings die gebruikt kunnen worden voor het reinigen van de verschillende banden in de auto. Als het eenmaal is gebruikt bij de eerste of tweede poging, zal het geen verontreinigingen achterlaten op de hobbel.

Laurine- en zwavelvrije wielreinigers voor eenmalig gebruik zijn het meest geschikt voor het reinigen van de onderzijde van het wiel, waar zich veel vuildeeltjes bevinden. Reinigingsproducten zoals die voor autoreiniging of auto-onderhoud kunnen van grote hulp zijn bij het schoonhouden van de onderkant van uw banden. Deze reinigers zijn gemaakt van 100% UV-veilig acryl, zijn gemakkelijk te gebruiken en maken een vuilvrije band schoon in slechts vijftien seconden. De UV-beschermers houden de banden waterdicht, zodat de reiniger zijn werk kan doen en de band beschermt. De reiniger kan eenvoudig met een microvezeldoek op het bandoppervlak worden aangebracht en geruime tijd laten inwerken. Het kan worden opgewreven met een bijgeleverde oude reinigingsborstel of met een gewone tuinslang om de reinigingsprestaties nog te verbeteren.

De heropleving van de populariteit van het gebruik van op lucht gebaseerde autoreinigers is grotendeels te danken aan de vraag van de laatste jaren naar reinigers voor vinyl en rubber automatten. Deze zijn bijna onmiddellijk. De extatische reactie van klanten bewijst het Savo blok mechanisme, dat de reiniger in staat stelt de donkerste plaatsen in de korrelvrije Vinyl matten te bereiken. Een expert vanSecrets, een gerenommeerd klantgericht schoonmaakbedrijf, verwijdert vuildeeltjes zonder de vervuiling van geuren die vlekken en geursporen kunnen veroorzaken en in plaats daarvan schade aan het tapijt kunnen toebrengen. Evenzo is het zeer gemakkelijk om het rubber schoon te maken perfect voor het snijden en spuiten overal in de graanvrije omgeving. Zo kunt u moeiteloos de onderkant van uw auto poetsen zonder enig probleem.

 

lees meer

Auto wrappen den haag

Auto coaten