Uw huis schoonmaken

 

Schoonmaakonderhoud

 

Schoonmaakwerk is milieuvriendelijk. Omdat schoonmaken met onderhoud te maken heeft, is het belangrijk na te denken over de effecten van een schoonmaakaanpak en -benadering, vooral als die schadelijk kunnen zijn voor het huis/bedrijf milieu. Een voorbeeld hiervan is: Een manier is om schoonmaakmiddelen te gebruiken die milieuvriendelijk zijn, en dus niet bijdragen aan vervuiling. Bijvoorbeeld: sommige producten die de harmonie van het milieu bevorderen, zijn biologisch afbreekbaar en niet giftig. De doeltreffendheid van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen is vooralsnog onbetrouwbaar. Daarom zou het in het belang van de schoonmaakster (de huishoudelijke hulp) moeten zijn om te weten of het product daadwerkelijk milieuvriendelijk is.

Door gebruik te maken van alledaagse huishoudelijke producten om schoon te maken, zoals wasmiddelen, lijmreinigers, ovenreinigers, afvoerreinigers, sponzen en afstofdoeken, kan men zichzelf op een kleine manier schoonmaken, met producten die slechts een kleine mate van milieuvriendelijk schoonmaken bieden. Schoonmaakwerk is tijdrovend vanwege de tijd die nodig is voor het wassen, spoelen, drogen, schoonmaken, en natuurlijk moet het product gebruikt en hergebruikt worden. Een rommelige omgeving is het belangrijkste resultaat van slecht schoonmaken, in feite bepaalt moeder natuur iemands lot, daarom moet het goed gepland worden. De schoonmaakster vereist een grote mate van discipline om haar gezondheid en de woon/bedrijfsomgeving te waarborgen.

Dus, bij het kiezen van schoonmaakmiddelen om tijd en geld te besparen. Kies producten die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook doeltreffend en kostenbesparend.

Een nieuwe organisatie, The Green Earth Society, heeft nuttige informatie verstrekt over eco-behandeling. De organisatie heeft meer dan 200 projecten gesteund en miljoenen dollars bespaard. De projecten hebben niet alleen het milieu geholpen, maar ook de levensomstandigheden van huishoudelijk personeel verbeterd, voor publiciteit gezorgd, advies en seminars gegeven, de economie geholpen en nog veel meer nuttige manieren.

Het huis, de badkamer, het bad en de keuken schoonmaken is een aantrekkelijk alternatief voor de hele dag de tapijten stofzuigen, de vloeren schrobben en de afwas doen.

Vaatwasmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn en vervuiling tegengaan, zijn te koop.

U kunt biologisch afbreekbaar vaatwasmiddel kopen of u kunt milieuvriendelijk vaatwasmiddel kopen.

Laat de ovens schoonmaken met het biologisch afbreekbare afwasmiddel dat in de wasmachine wordt gebruikt, in plaats van het normale afwasmiddel.

vernietigt ziektekiemen, bacteriën en voorkomt kruisbesmetting…

Besprenkel of spuit haarlak in plaats van haarlak te gebruiken, waarbij de benodigde hoeveelheid shampoo wordt weggegooid, en het oplosmiddel dat in de spuitbus achterblijft, wordt op de verf gezet.

Gebruik milieuvriendelijke producten voor het reinigen van glas, meubels, daken, toiletten, gootstenen.

Reinigingsgereedschap dat niet milieuvriendelijk is, kan chaos veroorzaken voor het milieu, de geïnvesteerde kosten worden verspild en het product moet worden hergebruikt.

Groen reinigen heeft veel voordelen, waarvan enkele zijn:

Doeltreffende reiniging: Het zorgt ervoor dat de gebruikte oplossingen biologisch afbreekbaar zijn en dat – er geen giftige stoffen worden toegevoegd, en het is veilig voor de menselijke huid en het milieu.

Kosteneffectief: Er zijn geen extra kosten wat betreft kosten of materialen, en er wordt veel tijd bespaard die zal worden gebruikt.

Veilig: Het risico van huidcontact wordt verminderd en daardoor ook het risico van huidziekten.

De doe-het-zelf-industrie is booming, en met de vooruitgang van de technologie zijn de schoonmaakmethodes snel verbeterd. We kunnen zeggen dat de industrie groen is geworden.