Gedrukte Auto Wrapping Opties

Auto laten wrappen

Hier zijn een paar bedrukte car wrapping opties om te overwegen. Als u aan een douane het schilderen baan voor uw auto hebt gedacht adviseren wij een autospuitbus op waterbasis. Deze zijn relatief goedkoop te produceren. De keuze van kleuren kan beperkt zijn afhankelijk van de specificaties van de klant. Op water gebaseerde autospuiten bevatten geen schadelijke oplosmiddelen of soloxyden, (dat klopt, ze hebben geen schadelijke chemicaliƫn in zich!) zodat ze niet afgaan in het water of spuiten waar ze ook maar terechtkomen. Ze drogen ook niet langzamer dan sprays op waterbasis, sprays op waterbasis kunnen tot 30 dagen drogen.

Hoewel deze relatief goedkoop zijn, zijn ze misschien niet van voldoende kwaliteit voor uw auto. Het is raadzaam om te kiezen voor een auto spray en sticker kit met de juiste materialen. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken en zullen zichzelf keer op keer terugbetalen in extra reclamekosten.

De meest gebruikte auto spray en sticker papieren zijn Smile Print Carbon Fiber vellen en folie bekleed, ze produceren een kwaliteit kijken terwijl het toestaan van een veel dekking. Zij zijn gemakkelijk te gebruiken en vergelijkbaar in prijs met de meeste papieren. Zij zijn gemakkelijk om in een reiszak in te pakken en vereisen geen sterke plastic kleefstof om hen te beveiligen.

Soda Caniling en Drug Tax Gel. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn qua prijs en effectiviteit vergelijkbaar met spuitbussen, het enige verschil is dat ze niet beslaan. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en betalen zichzelf terug bij herhaald gebruik. Ze zijn ook milieuvriendelijk.

Toy Car Wraps. Deze zijn vergelijkbaar met Soda Caniling, maar ze zijn gemaakt van een hogere kwaliteit vinyl materiaal en de tint is aangenamer. Ze zijn beter dan Reward Cruise gewrapte voertuigen omdat ze geen statische elektriciteit veroorzaken. De auto zal er geweldig uitzien en hoeft ook niet geschrobd te worden. De schillen kunnen een beetje moeilijk te verwijderen zijn als je ze per ongeluk de verkeerde kant op borstelt.

Statische stickers. Deze zijn groot als uw voertuig een persoonlijkheid heeft en die zonder een prettig voertuig hebben om in te rijden. Terwijl je auto ziet er geweldig uit wanneer met de statische sticker op, ze zijn vrij groot en zal ontsieren de werkelijke buitenmuren of onzichtbaar worden, afhankelijk van hoe ver de sticker is weggestopt in de auto.

De stickers van de vensterreclamant zijn ook een grote goedkope manier om uw auto te identificeren. Een betaalbaar pakket van wattenstaafjes zal gemakkelijk hechten aan elk raam terwijl het spuiten van richtingen voor de adverteerder sticker op het raam. Deze gemakkelijk schil en kleef en kunnen snel met een oud t-shirt worden bedekt.

In de reclame van vandaag landschap, zijn kleine bedrijven op zoek naar manieren om effectief weer te geven advertenties op andere voertuigen dan auto’s. Auto’s zijn uitgegroeid tot een verlengstuk van een mobiele billboard, en kleine bedrijven kunnen gemakkelijk plaatsen hun advertenties op auto’s en trucks. Planes ook kan worden aangemerkt als een reclame voertuig als ze laten grote teken bengelen aan de zijkant van het vliegtuig. Deze reclame voertuigen zijn gemakkelijk toegankelijk, wanneer vliegtuigen laag vliegen is het zo eenvoudig als het aanwijzen van een parkeerplaats of het trekken over aan de kant van de weg en een pen kan worden neergelaten en uitgegroeid tot een billboard.

Een persoon die zijn auto laat wrappen met bedrijfsreclame kan zijn bedrijf helpen nieuwe klanten te vangen, huidige klanten te behouden of nieuwe klanten binnen te halen met gepersonaliseerde marketing die hen aantrekt naar de car decal op de auto. Wanneer de sticker op de auto gedeeltelijk wordt verborgen, zoals door een slagboom of geparkeerd voertuig, kan een potentiƫle klant ervoor kiezen om een andere route te nemen, wat ertoe kan leiden dat ze verder rijden alleen maar om de auto te bekijken. Individuen die in een gebied met een advertentie op hun auto kan worden verzekerd dat het rijden naar andere gebieden niet zal resulteren in hen te verliezen voor een langere periode van tijd. Dit stelt hen in staat om te adverteren zonder de zorg van het maken van een kleine marge toevoeging op elke kleine deal langs de weg of benzinestation stoppen ze bij.

 

lees meer