Het 1000 talen programma

Taalcursus Wageningen

 

Het 1000 talen programma is een van de meest prestigieuze taalcursussen. Als je er een kunt vinden in een van de grote steden van de wereld, solliciteer dan! Doe niet zoals iedereen in hun land en denk niet dat je zomaar een taal kunt oppikken door op een vergunningshotspot te gaan.

Als je Engels gaat leren, moet je een beetje Japans leren. Je stapt over van de Romaanse taal, of Modern, naar de Romaanse taal van de toekomst, het Modern Japans. Onnodig te zeggen dat u zich heel vreemd zult voelen, u zult een heel nieuwe taalwereld ontdekken. Taalcursussen worden op vele plaatsen aangeboden?

Locaties taalcursussen

Een andere taal leren spreken is moeilijk, en het is vooral moeilijk als je geen taalcontacten hebt in je eigen land. Iemand zal het je leren omdat je misschien naar een feest gaat, en iemand anders zal het je leren omdat je misschien naar een bruiloft gaat. Het is ook noodzakelijk om op zijn minst de kleine basiszinnen te spreken die in het dagelijkse leven worden gebruikt. Probeer ten minste twee, soms drie, vrienden te hebben die Engels spreken om je te helpen met de taal. Leer in het Engels, het is vaak nuttig!

Door te studeren met een studentenvisum kunnen studenten onderweg toegang krijgen tot scholen, opleidingsfaciliteiten en marktplaatsen. Opleidingen aan universiteiten zullen meestal in het Engels zijn. De informatie die je krijgt van mensen die in alle vier de continenten hebben gestudeerd is verbazingwekkend! U kunt mensen uit verschillende delen van de wereld, de cultuur, de politiek, de etniciteit leren kennen en een gesprek voeren. Het is culturele onderdompeling, en een van de belangrijkste van allemaal. Het Internationaal Baccalaureaat biedt stagiairs een maand taalcursussen aan in hun instituut in Stockholm. Er zijn Duitse cursussen in Kopenhagen, Noorse cursussen in Oslo, Spaanse cursussen in Madrid, Engelse cursussen in Parijs, Nederlandse cursussen in Amsterdam, Russische cursussen in Moskou, Poolse cursussen en Franse stages in Frankrijk, Italiaanse stages in Rome, Israëlische cursussen in Tel Aviv, Turkse opleidingen in Istanbul en Hongaarse cursussen voor studenten in Boedapest.

Leer een taal in het bijzijn van een observerend gesprek. Kijk TV, luister naar de radio, ga wandelen. Een praktische cursus in uw plaatselijke bibliotheek met een moedertaalspreker is vaak een geweldige ervaring. Iets wat u nooit zou doen als u in uw land van herkomst verbleef.

(1) [tolken en de taal van de regio/stad spreken/leren]. (3)

In veel landen kunnen de mensen kiezen voor voedsel, kleding of schoenen. De kleren die je kiest om te dragen in je stad of thuis (als je de keuze hebt) gaan je vermogen om te communiceren beïnvloeden, als je verlegenheid wilt vermijden kies dan niet dezelfde mooie kleren. De korte die je draagt met een hoog lopende rok, de lange die je draagt met een wijde stof, of shirts die lang zijn met een laag decolleté, gaat communicatie barrières veel makkelijker te doorbreken maken. Als je een moedertaalspreker bent, en ervoor kiest om met gemak te spreken, zul je veel talen leren.

Tips van je weg, of advies…

Moeilijk zijn is nog steeds een autochtoon zijn! Ik moedig je aan om zo moeilijk te zijn als je wilt, en denk nooit dat je compromissen moet sluiten met je eigen idealen. Geef je lichaam een pauze, als het dat wil, neem een massage of ga joggen. Masturbeer, ga wandelen, bezoek een oude fabriek, doe wat chinees, pleeg wat telefoontjes! YOLO! Wees spontaan.

Dingen die het makkelijk maken…

Taalcursussen te volgen in uw eigen land, als u al eerder met iemand aan de telefoon had gesproken in uw land van herkomst, en talen kunt herkennen die hij perfect uitdrukt. Spontaniteit! Meestal is het gemakkelijker dat één enkele manier van communiceren de standaardtaal is in een situatie dan twee verschillende, maar meestal zo goed mogelijk op elkaar afgestemde talen.

 

LEES MEER : 

Taalcursus Wageningen

Spaanse les Wageningen